Нова кеш-гра на Americas Cardroom

215316641496998-620x84

AmericasCardroom анонсує запуск гри The Playpen, кеш-ігри на мікроставках з тимчасовим обмеженням в турнірному форматі за зразком гри The Cage. The Playpen – це гра на виживання, що триває всього 52 хвилини і яка проходитиме по середах і неділях протягом наступних двох тижнів.

Гра The Playpen створена на зразок  кеш-ігри The Cage, що проходить щосереди о 19:00 ET. Гравці в The Playpen отримають на старті 1000 фішок. І так само як в The Cage для збанкрутілих покеристів гра закінчується (їм не надається нової можливості купити собі бай-ін). Але на відміну від The Cage, в якій бай-ін коштує $1,000 + 50 і кожна фішка – $1, гравці в The Playpen зможуть увійти в гру за $10 + 0.50, а фішка коштує всього 1 цент.

Перейти на AmericasCardroom

Після початку The Playpen гравцям потрібно протриматися за столом 52 хвилини. Гра складається з чотирьох рівнів зі зростаючими блайндами і анте. На першому рівні блайнди – 5/10, на другому – 10/20 + 1 анте. На третьому і четвертому – відповідно 15/30 + 2 і 25/50 + 3.
Коли час закінчиться гравці, що залишилися  отримають винагороду у вигляді наявного у них стека. Тобто, якщо на момент закінчення гри у гравця було 20000 фішок, він отримає $200.
Більш низький бай-ін і швидка структура означає, що Americas Cardroom може запропонувати гру The Playpen на більш частою основі.

Отже, гра The Playpen пройде:

  • в неділю 17 та 24 січня у 14:00 ET (21:00 Київ), 15:00 ET (22:00 Київ) і 16:00 ET (23:00 Київ)
  • в середу 20 і 27 січня в 18:00 ET (1:00 Київ), 19:00 ET (2:00 Київ) і 20:00 ET (3:00 Київ)
Нова кеш-гра на Americas Cardroom
Оцініть цю статтю

Залиште коментар

Треба Увійти, щоб коментувати
avatar
  Підписатися  
Сповіщати